Рита Ора и Тайка Уайтити бяха една от впечатляващите двойки на

...
Рита Ора и Тайка Уайтити бяха една от впечатляващите двойки на
Коментари Харесай

Рита Ора и Тайка Уайтити - приказката продължава и след MET Gala

Рита Ора и Тайка Уайтити бяха една от впечатляващите двойки на аления килим на MET Gala 2024. Тя - поради много провокативния си тоалет, а той - поради ролята си на подкрепящ брачен партньор, който е подготвен на всичко, даже да остане в сянка, с цел да свети мощно неговата красива брачна половинка.
 Колко секси е Рита Ора в Нова Зеландия в компанията на Тайка Уайтити
Рита Ора е секси и в Нова Зеландия

Не чакаме нищо по-различно

За мнозина точно артистът и режисьор е по-успешният от двойката, тъй като има не само състояние от над 15 милиона $, само че и редица успешни филми зад тила си. Певицата обаче несъмнено е по-популярна и забавна за медиите. А двамата дружно очевидно са много сполучливо композиция.

Уайтити бе избран като " Instagram брачен партньор ", тъй като се погрижи усърдно тоалетът на Рита Ора да наподобява съвършено на всяка фотография. Постара се и самичък да направи най-хубавите вероятни фрагменти за обществените й мрежи. Истински мъж фантазия за всяка модерна жена.
 Снимка 664267

Съпрузите не пропуснаха да демонстрират и непосредственост на аления килим. А след формалната гала купонясваха с останалите звезди до ранни зори. И напълно разбираемо идващите няколко са си отделили за цялостен релакс, написа Daily Mail.

На деня след благотворителния бал се възстановяваше със СПА процедури и къса подготовка. След това двамата с Уайтити са се отправили на кракта отмора с яхта, от която певицата разгласява стори в профила си в Instgram.
 Провокацията на Рита Ора на British Fashion Awards
Рита Ора още веднъж предизвика (с шипове на гърба)

Изпълнителката знае по какъв начин да притегли вниманието

В него я виждаме по бански и в прегръдките на брачна половинка си, на който дава нежна целувка, а към тях е единствено океана. Заслужена отмора след една в действителност запаметяваща се вечер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР